ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο υπνωτιστήςΜια γυναίκα πάει στο σπίτι και λέει στο σύζυγό της: -Θυμάσαι εκείνους τους πονοκεφάλους που είχα όλα αυτά τα χρόνια;...

Λοιπόν, πάνε!!!.-Δεν υπάρχουν πλέον πονοκέφαλοι; Τι συνέβη; ρωτά ο σύζυγος.Η σύζυγος:

-H κουμπάρα μας με παρέπεμψε σε έναν υπνωτιστή.Μου είπε να σταθώ μπροστά σε έναν καθρέφτη, να κοιτάζω τον εαυτό μου και επαναλαμβάνω: "Δεν έχω πονοκέφαλο, δεν έχω πονοκέφαλο, δεν έχω πονοκέφαλο". Αυτό ήταν λοιπόν! Οι πονοκέφαλοι έχουν φύγει.-Μα, αυτό είναι υπέροχο! απαντά ο σύζυγος.Η γυναίκα του λέει τότε:

-Ξέρεις, δεν ήσουν πολύ θερμός στο υπνοδωμάτιο τα τελευταία χρόνια. Γιατί δεν πας να συναντήσεις τον υπνωτιστή και να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε τίποτα και γι' αυτό;Ο σύζυγος συμφωνεί να το δοκιμάσει.

Μετά την επίσκεψη του, ο σύζυγος έρχεται σπίτι, σχίζει τα ρούχα του, παίρνει τη γυναίκα του και τη φέρνει στο υπνοδωμάτιο.Την βάζει στο κρεβάτι και λέει:

-Μην μετακινηθείς, έρχομαι αμέσως.

Πηγαίνει στο μπάνιο και επιστρέφει λίγα λεπτά αργότερα και με ένα άλμα στο κρεβάτι, κάνει παθιασμένο έρωτα με τη γυναίκα του όπως ποτέ πριν.Η σύζυγός του λέει: -Αγόρι μου ήταν υπέροχο! Ο σύζυγος λέει: -Μην μετακινηθείς, έρχομαι αμέσως! Πηγαίνει ξανά πίσω στο μπάνιο. Έρχεται πίσω και το δεύτερο ήταν ακόμα καλύτερο από το πρώτο.Η γυναίκα κάθεται και το κεφάλι της γυρίζει. Ο σύζυγός της λέει και πάλι: -Μην μετακινηθείς, έρχομαι αμέσως! Με το που το λέει αυτό, πηγαίνει πίσω στο μπάνιο.Αυτή τη φορά, η σύζυγός του τον ακολουθεί αθόρυβα και εκεί, στο μπάνιο, τον βλέπει να στέκεται στον καθρέφτη και να λέει:"Αυτή δεν είναι η γυναίκα μου, αυτή δεν είναι η γυναίκα μου, αυτή δεν είναι η γυναίκα μου".http://www.e-frapedia.com/2013/08/blog-post_16.html