Η χειρότερη συνοδηγός που θα μπορούσες να έχεις, είναι αυτή η γυναίκα... [Video]


Το ξέρω ότι εμείς οι γυναίκες μερικές φορές γινόμαστε πολύ σπαστικές για να μην το πω κάπως διαφορετικά, και κυρίως όταν δεν γίνεται το δικό μας.



Στο βίντεο που ακολουθεί η συγκεκριμένη 30-χρονη γυναίκα μας ξεπερνάει κατά πολύ.


Πιστεύω ότι αν ήμουν ο σύζυγός της ήδη θα την είχα χωρίσει. Για να μην πολυλογώ όμως, στο βίντεο θα δεις ένα ανδρόγυνο μέσα στο αυτοκίνητο τους να πηγαίνουν μία βόλτα. Η 30-χρονη Whitney όπως αποκαλείται, το μόνο που θέλει, είναι να πάει βόλτα στην λίμνη κάτι που ο σύζυγός της, ο James, το αρνείται. Ο James τραβάει ο ίδιος τις επόμενες αντιδράσεις της γυναίκας του με το κινητό του.


Σίγουρα τις γνωρίζει από προηγούμενες φορές και γι’αυτό και αποθανατίζει τις στιγμές. Και εδώ αρχίζει η γκρίνια. Σαν κανένα 5-χρονο η γυναίκα αρχίζει να ωρύεται και να γκρινιάζει χτυπώντας και τινάζοντας τα πόδια και τα χέρια της όπως κάναμε όταν ήμασταν παιδιά και η μαμά δεν μας αγόραζε κάτι το οποίο θέλαμε. Δεν γνωρίζω αν το βίντεο είναι fake ή όχι, εγώ αυτό που έχω μόνο να πω, είναι ένα μεγάλο μπράβο στο σύζυγο της για την μεγάλη υπομονή του που μπορεί και την αντέχει.




24wro.blogspot



http://www.to-gamato.com/2013/07/video_8538.html