Ανέκδοτο Πασχαλινό

Πρόκες Δημητράκα
Ο κύριος Δημητράκας, ιδιοκτήτης εργοστασίου παραγωγής προκών αποφάσισε να ξανοιχτεί επιχειρηματικα και να επενδύσει στο marketing.
Απευθύνεται λοιπόν σε μια φιλόδοξη νεοσύστατη διαφημιστική εταιρία και τους ζητάει να του ετοιμάσουν ένα διαφημιστικό σποτ για την τηλεόραση.
"Βεβαίως κύριε Δημητράκα, θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένος!" του.....

 υποσχέθηκαν απ' τη διαφημιστική.

Περνάει μια βδομάδα που λέτε και τον καλούν στην αίθουσα προβολής.
Γεμάτος περηφάνια ο μάνατζερ της διαφημιστικής πατάει το play και στην οθόνη βλέπουν στον γολγοθά τον Χριστό σταυρωμένο, και μια φωνή να ακούγεται από πίσω:
"Για δουλειές στο τάκα-τάκα, βάλτε πρόκες Δημητράκα".
 Έντρομος ο κ. Δημητράκας παραπονιέται στον μάνατζερ ότι δεν ήταν ακριβώς αυτό που περίμενε και ότι δεν ταιριάζει με το προφίλ της επιχείρησής του.
Ο μάνατζερ του λέει "Μην ανυσηχείτε κε Δημητράκα! Κατάλαβα ακριβώς τι εννοείτε!
Όλα θα διορθωθούν!
Περάστε ξανά την επόμενη βδομάδα!".

Έτσι κι έγινε, την επόμενη βδομάδα λοιπόν, αφού μαζευτήκανε στην αίθουσα προβολής, ο μάνατζερ βάζει να παίζεται η καινούργια διαφήμιση η οποία απεικονίζει τον Χριστό σταυρωμένο ακριβώς όπως και στην προηγούμενη διαφήμιση, μόνο που τώρα η φωνή απο πίσω έλεγε:
 "Η δουλειά είναι μια πλάκα με τις πρόκες Δημητράκα...".
 Νευριασμένος αυτή τη φορά ο κος Δημητράκας του λέει "Μα καλά πάτε να με κάψετε;;;
Θα με σουβλίσει ο Χριστόδουλος αν βγει αυτό το πράγμα στην τηλεόραση! Θα αναγκαστώ να απευθυνθώ σε άλλη διαφημιστική εταιρία!".
Ο μάνατζερ αμέσως τον καθυσηχάζει λέγοντάς του "Κύριε Δημητράκα λυπούμαστε γιαυτό!
Προφανώς υπήρξε παρεξήγηση, την επόμενη εβδομάδα θα δείτε, θα δικαιωθείτε που εμπιστευτήκατε την εταιρία μας!".

Ο κος Δημητράκας λοιπόν, αποφασίζει να τους δώσει μια τελευταία ευκαιρία, και την επόμενη εβδομάδα μαζεύονται πάλι στο conference-room.
Ο μάνατζερ κοιτώντας τον κο Δημητράκα με εμφανές μειδίασμα, σίγουρος για την επιτυχία πατάει το play, οπότε εμφανίζεται πάλι ο γολγοθάς, με τον σταυρό αλλα αυτή την φορά ήταν άδειος, ενώ ο Χριστός να χάνεται στο βάθος τρέχοντας, και ένας Ρωμαίος να λέει σε έναν άλλον:
"Και σου τό' πα βρε ******: βάλε πρόκες Δημητράκα!"


Read More... [Source: Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ - Posted by FreeAutoBlogger]